25 Aralık 2010 Cumartesi

Kar Taneleri...

Bugün yılbaşındaki son haftanın geri sayımı başladı.. Her yıl aynı heyecan.. Önce ağaç süsleme telaşı, sonra her tarafta yapılan süslemelerin mutluluğu, yeniyıl yaklaştıkça geçmiş koca bir yılın değerlendirmeleri, müzikleri, alınacak hediyelerin planlanması ve son iki hafta acaba yeniyılda şöyle lapa lapa kar yağar mı umudu.. Önce kar yağsın diye dua etmek, sonra 9 günlük hava tahminlerine bakıp ilk çöküş ve sonrasında belki yanlış tahmindir umudu ve tesellisi.. Son bir haftaya girdiğimizde artık önümüzdeki net KAR yağmayacağını söyleyen hava durumu..Bir kerecik evimizde yılbaşında karla kaplı bir sabaha uyanmak hayali gerçekleşse..Olamayacak galiba..

Neyse, belki bu şekilde kar, bizim için işkence olmaktan çok, kışın eşsiz güzelliğini simgeliyor. Özellikle kar taneleri... Hele ki bu sene; kazaklarda, elbiselerde, berelerde, yılbaşı süslerinde, vitrinlerde... Hemen hemen her yerde.. veee, tabi ki benim kolyemde.. Güzel olan ise erimeyecek olması...





6 yorum:

  1. Yine çok güzel bir fikir. Pürüzlü yerleri zımparalayabilir, istenmeyen sivri çkıntıları ince uçlu makasla kesebilirsin.Ellerine sağlık. Sevgiler.

    YanıtlaSil
  2. Çok teşekkürler:) farklı bir hamurla yaptım. o yüzden ince uçlu makasla denememe rağmen hamurun esnekliği yüzünden zaptetmek zor oldu. Ama zımparayı hemen deneyeceğim, teşekkürler:)

    YanıtlaSil
  3. bunlari sen yapiyorsun galiba inanilmaz guzeller ellerine aklina saglik ..bayildim resmen...blogunda cok eglenceli ..basarilar :))) http://nalankutlu.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  4. yaratıcı ınsanlara bayılıyorm cok guzelller
    http://nalanhaznedar.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  5. çoook teşekkürler:) takdir edilmesi çok güzel:D

    YanıtlaSil

Beni yorumlarınızla mutlu etmek ister misiniz?:))

Related Posts with Thumbnails