15 Aralık 2010 Çarşamba

Yılbaşı dileklerinizi düşündünüz mü?:))...



Bundan 3 yıl önce yılbaşında gittiğimiz bir seyahatte süsleri üzerimize takmıştık.. O gün, bugün;  hep şirin, mutluluk kaynağı, renkli, eğlenceli yılbaşı süslerini nasıl aksesuarlara veya giysilere uygulayabilirim diye düşünüyordum..Tesadüf mü gönülden istemek mi adını siz koyun; elime tamda zamanında geçti hamurlar.. Malzeme ve fikir birleşince ortaya bu yapılanlar çıktı..

Birçok cici ve meraklı yorum geldi sizden; ağaç süsü mü, aksesuar mı? Ne olacaktı bu yapılanlar? Hepsini nasıl kullanacaktım? Malum şimdiye kadar hep kendime yaptıklarımı sizlerle paylaştım.:) İşte, bende, ilk kez bu avuçlarımdan taşan eğlenceli aksesuarların bana verdiği mutluluğu paylaşmaya karar verdim.. Dediğim gibi benim için bir ilk ve çok heyecanlıyım. Sizinde bu serüvene katılması, beni, çocukluk hayallerime bir adım daha yaklaştıracak. Yeni yıl, yeni yıl süsleri, yeni açılımlar bana ve tüm takanlara şans getirsin diyorum:))

Konuyu dağıtmadan;  bu kadar posta konu olan bu süsler şimdi birer kolye oldu ve sizinle buluşacağı adrese doğru yola çıktı.. Eğer sizde bu eğlenceli takıları beğendiyseniz ve İstanbul-Anadolu yakasına yolunuz düşerse mutlaka Mels Couture'e uğrayın.. Hepsi sizi orada bekliyor olacak...






























4 yorum:

  1. Hepsine bayıldım..çok şirinler..ellerinize sağlık..

    YanıtlaSil
  2. Yılbaşı konsepti de hazır oh mis :)

    YanıtlaSil
  3. Siu'cum; ilk kez yaptıklarımı paylaşıyorum. Beğenilirse aklımda daha neler var:)) bakalım göreceğiz..sevgiler,

    YanıtlaSil

Beni yorumlarınızla mutlu etmek ister misiniz?:))

Related Posts with Thumbnails