12 Ekim 2010 Salı

Anahtarlıktan Kolyeye...

 

Anahtarlıklar,  hiç kimsenin fazla üzerinde durmadığı ama aslında çantamızdaki en renkli aksesuarlar. Kimi zaman bir promosyon, kimi zaman nereden geldiği bilinmeyen ama evde bir yerlerde bulunup takılmış, kimi zaman çok önemli bir hatıra; gerek özel bir günden veya seyahatten. Ama öyle, ama böyle.. Ama değerli ama değersiz herkeste olan ve hatta evin bir çekmecesinde kullanılanların eskiyipte sıranın kendisine gelmesini bekleyen anahtarlıklar...
Benim için değerlidir anahtarlıklar diğer aksesuarlar gibi. Avucumuzun içi kadar bir parçada bazen bir ülke anlatılır, bazen bir duygu verilir.. Bazende prestijin olur, kişiliğini ele verir..
O yüzden gittiğim yerlerde gözüm hep anahtarlıklara kayar ve alırım.. Eeee, bir tane ev anahtarıma, bir tane araba anahtarıma... Ya gerisi??? Hem değer verip almışım, hemde kullanamayacak mıyım?? Anahtarlık takı gibi değil ki her kıyafete ayrı ayrı takalım.. İşte bende bu yüzden anhtarlıklarımı kolye ucu olarak kullanıyorum.. Eğlenceli ve renkli.. İşte onlardan seçtiklerim..




Londra'dan...
 
Tokyo'dan...


Romanya'dan arkadaşım getirmişti...
 
Barcelona'dan...

Bangkok'tan..

New York'tan...

Çok sevdiğim aile dostlarımızdan hediye...
 
Budapeşte'den...
 
Tokyo'dan...

Peki benim evimin ve arabamın anahtarlıkları??? Beyaz olan; Barcelona'dan Picasso Müzesinden, Mavi olan Coach; Yeşil olanda yine Barcelona'dan Gaudi'nin eserlerinin sembolleri..

6 yorum:

  1. Tokyolu minik geyşalar çok sevimlilermiş ^.^ Fikir çok güzel, ben de kullanmadığım telefon süslerinden kolye yapayım en iyisi.

    YanıtlaSil
  2. Nyuu, Bende onları çok seviyorum.. Hatta onları bir t-shirte baskı bile yapmıştım.. İstersen "Japon bebeklerim..." başlığı altında bulabilirsin.. Telefon süsleride güzel fikir.. Daha küçüklerini küpede bile kullanabilirsin.. Teşekkürler&Sevgiler..

    YanıtlaSil
  3. Ariadne, thank you!:) The real amazing thing is getting these nice comments...:)) kiss x

    YanıtlaSil
  4. Bu minik şeyler çok çok güzel olmuş.Beğendim çünki ilgi alanıma giriyor:))
    Bende MİNYATÜR le uğraşıyorum.Bloğuma fırsatınız olursa beklerim:)

    www.ozdenceyhan.blogspot.com

    YanıtlaSil
  5. Özden Ceyhan; çok teşekkür ederim:) Blogunuza baktım, çok güzeller, ellerinize sağlık; hatta izlemeye aldım...

    YanıtlaSil

Beni yorumlarınızla mutlu etmek ister misiniz?:))

Related Posts with Thumbnails