22 Ekim 2010 Cuma

Biraz 50'lerden alır mısınız?..

Kendimi bildim bileli tüller, kat kat etekler, fiyonklu ayakkabılar, belin inceliğini vurgulayan kemerlere zaafım vardır. "Casual"-yani günlük giyimin artık kırmızı halı denilen gecelere kadar girdiği günümüzde bu zevklerimden mahrum kaldığımı düşünürken benimle aynı yönde düşünenler çoğunlukta olacak ki 50'ler tüm ihtişamıyla hem de herşeyin cesurca uygulandığı bir dönemde geri döndü. Maalesef günümüzde bu akımlar 50'ler kuşağı gibi 5-10yıl değil sadece sezonluk sürdüğü için gerek korsesiz belimizin inceliği gerekse acaba bir sonraki sezonda tam tersi olur mu düşüncesiyle kestiremediğimiz saçlarımızla tam 50'ler olamasak da en azından içimizde kalan parçaları bir-iki giyebilmemiz için güzel bir fırsat..

Bende dün akşam yaptığım yaka kolyemi; tütü eteğim ve dolabımdaki en sevdiğim ayakkabılarımdan birisiyle kombinledim.. Şimdi ilk fırsatta yapılacak; bu üçlüyü giyebilecek yeri ve zamanı ayarlamak.. Elimi çabuk tutmamda fayda var çünkü hemen arkasından sabırsızlıkla 70'ler gelmek için bizi bekliyor...


  

 

2 yorum:

  1. Yaka kolye çok zarif olmuş, emeğine sağlık. Fotoğraf da gerek açısı ve ışığı gerekse kompozisyonu bakımından çok başarılı... Belirtmeden geçemedim ;)

    YanıtlaSil
  2. Aslıhan'cım; fotoğraf konusunda titiz davranmaya çalışıyorum. Eğer farkediliyorsa ne mutlu bana:))

    YanıtlaSil

Beni yorumlarınızla mutlu etmek ister misiniz?:))

Related Posts with Thumbnails