8 Ekim 2010 Cuma

Yaka Kolyeler...

Yaka kolyeler modanın pratikleşmiş hali... Yıkama sorunu yok, tek bir kombinde kullandım kenara atayım derdi yok... Başka bir açıdan şıklaşmak için her seferinde nasıl farklı giyinebilirim derdin de yok... Kot üstü bir t-shirt, üzerine yaka kolye, ayağına şık bir ayakkabı.. Pratik ama bir o kadarda çarpıcı ve iddialı.. Bu yılda sıkıştığımız, dolaplardan taşıp üzerimize gelen kıyafetlerimiz arasında ne giyeceğim krizine girdiğimiz zamanlarda kurtarıcımız olacak..Örneğin ben yaptığım bu kolyemi; lacivert kot, beyaz t-shirt üstü kürk yeleğim ve altına kahverengi botlarımla kombinlemeyi düşünüyorum.. Böyle bir yaka kolye olduğu sürece kıyafetin geri kalanında çokta yaratıcı olmaya gerek kalmıyor değil mi?:))





2 yorum:

  1. süpeerr çok güzel olmuş. sanırım gri fon keçeden mavi boncuklarda ahşap olmalı bütün boncukları gri fon üzerine yapıştırdınız mı diktiniz mi acaba ? dizayn müthişşşş , ellerinize sağlık
    ece

    YanıtlaSil
  2. Beğenilmesi beni çok mutlu ediyor:) aslında kahverengi keçe üzerine taşların hepsini yapıştırdım. Mavi boncuklar ahşap değil ama elinize almadan ayırt edemezsiniz ahşap olup olmadığını..Çok teşekkür ederim güzel yorumlarınız için:)

    YanıtlaSil

Beni yorumlarınızla mutlu etmek ister misiniz?:))

Related Posts with Thumbnails