14 Ocak 2011 Cuma

Deri bileklikler...



Merhabalar,
Bu blogu açalı tam tamına 6ay oldu..6 ayda birçok yaptığımı paylaştım.Şimdiye kadar yaptığınız yorumlar beni çok mutlu etti ve hep daha iyilerini ve farklılarını yapma konusunda motivasyonumu sağladı.. Her geçen gün izleyicimin artmasıda doğru bir yolda gittiğimi gösteriyor ve iyi ki yapıyorum ve paylaşıyorum diyorum.. Paylaştığım şeylerin takdir görmesi tarif edilemez bir duygu.. Hele ki birilerine fikir olabiliyorsa..
Keşke, fikirlerden, araştırma ve çabayla ortaya çıkanlardan yararlananlar, bunu yararlandıkları kişilerle paylaşabilseler.. Keşke, takdir etseler... Herhalde, tüm yaptıklarını burada sergilemekten çekinmeyen ve aksine bunun için zaman ve emek harcayan ben ve benim gibi bir çok arkadaşım için fikirlerinin takdir edilmesi, beğenilmesi ve kullanırken kendilerinden onay alınması tek beklentidir..

Ben burada yaptıklarımı paylaşmaya devam edeceğim..Paylaşımların karşılıklı anlayışla sürmesi dileğiyle.. 

Daha önce yaptığım bilekliklere buradan ulaşabilirsiniz..







2 yorum:

  1. Çok güzel hepsi. Hiç böyle kocaman delikleri olan kristal görmemiştim.Bilekliğe çok yakışmış. Sevgiler.

    YanıtlaSil
  2. Çok teşekkür ederim Nedret Hanım:) Evet böyle iri delikli swarovskiler çok fazla bulunmuyor..Ben de bulabildiğim sürece böyle kristal veya yarı değerli taşlar kullanmaya çalışıyorum, o yüzden her tarafı araştırıyorum. Fakat geçenlerde Roman'da kare olan kristalin plastiğinden yapılmış kolye gördüm.. Ele alıncaya kadar plastikle gerçeği zor ayırdediyorsunuz...Demek istediğim yakında gerçekleri olmasa bile plastikleri her yere gelir:D, sevgiler...

    YanıtlaSil

Beni yorumlarınızla mutlu etmek ister misiniz?:))

Related Posts with Thumbnails