16 Ağustos 2010 Pazartesi

Tek Omuzlu Plaj Elbisem...

Herkese iyi haftalaaar:)

Bugünkü postum dünden...

Benim modaya olan ilgim annemden...Annem tüm kıyafetlerini ve kıyafetlerimi zevk olarak kendisi dikerdi... Kendisi tasarlar, diker, birde süsleme yapardı. Zaman içinde benim tasarladıklarımı da dikmeye başladı..Evde mutlaka hazır kumaşlar olurdu. Eğer aklıma birşey gelirse ona çizerdim; oda çalışmasına rağmen ertesi güne bana onu hazır ederdi.. Şimdi hazır almak daha çok işine geliyor maalesef.. Fakat ben onu yakaladığımda bana dikiş konusunda bilgi vermesi ve dikişle ilgili konularda bana yardım etmesi için peşinden ayrılmıyorum... Yavaş yavaş tekrar onda da bir kıpırdanma başladı... İnşallah beraber hazırladıklarımızı bol bol bu sayfadan paylaşırız...

Dün denize giderken giydiğim bu plaj elbiseside annemle benim ortak çalışmamız.. Kumaşı tülbent kumaşından, dikim annemden, süsleme benden:) Modeli daha iyi anlamanız için üzerimde de fotoğrafını çektik..



5 yorum:

  1. çok güzel olmuş,kumaş renkler ve model çok uymuş..buarada kumaş şifon mu?

    YanıtlaSil
  2. Çok teşekkür ederim.. Kumaşı tülbent kumaşı...

    YanıtlaSil
  3. Keddy'cim, mutlaka bloguna bakacağım,

    sevgiler

    YanıtlaSil
  4. biz de annemle aynen aynen:)) simdi evlenince ayri dustuk, o bir anda hop elimize makas alivermeleri cok ozluyorum:/

    YanıtlaSil
  5. Style Boom'a - Özlenmeyecek gibi değil ki:) Zaten yaşayan bilir...Dün beraber yaptığımızı bloga koyunca anneminde hoşuna gitti.. Galiba bu motivasyonla daha çok şey çıkartacağız:)

    YanıtlaSil

Beni yorumlarınızla mutlu etmek ister misiniz?:))

Related Posts with Thumbnails