8 Ocak 2011 Cumartesi

Birazda evi süsleyelim, ne dersiniz?..

Hatırlayanlar olur belki, bundan bir süre önce kaftan işli bir bluz ve bir kolye yapmıştım ve devamının geleceğini söylemiştim..Araya giren hamur sevdam yüzünden devamını hemen getirememiştim.. Yılbaşını fırsat bilip kaftanlara kaldığım yerden devam ettim.. İki tane annemlere, iki tane de söz verdiğim arkadaşlarıma kaftan yaptım.. Ama bu kez bluz veya kolye değil, duvara asacakları tablo şekilde hazırladım..İnanın, bunlar beni birçok şeyden fazla uğraştırdı ama iş fotoğraf çekmeye gelince ne kadar uğraşsamda istediğim görüntüyü yakalayamadım..Gerçeklerini sizlerle paylaşmak çok isterdim..

Bu tasarım nasıl bir şey ki, yarattıkça yeni şeyler geliyor aklıma.. Zaman ve elim yetersiz kalıyor düşüncelerime.. Daha yapmak istediğim çok şey var ama...:))








6 yorum:

  1. İkisi de harika ama somon rengi olana bayıldım ben.. Ne güzel işler çıkarıyorsunuz, alkışlıyorum her zamanki gibi, sevgiler :)

    YanıtlaSil
  2. Çok güzel, çok zarifler. Elinize sağlık. Sevgiler.

    YanıtlaSil
  3. Üç güzel yorum içinde ayrı ayrı teşekkür ederim.. Aslında resimlediğim 4 farklı kaftan var ama çerçevelerin camı parladığı için fotoğraflar istediği netlikte çıkamadı.. O yüzden de tam farkedilemiyor maalesef:) Sevgiler,

    YanıtlaSil
  4. harika bir fikir ve çok şık çok tatlı görünüyorlar! Tebriklerrr :)

    YanıtlaSil
  5. teşekkürler Alışveriş cini:)) sevgiler...

    YanıtlaSil

Beni yorumlarınızla mutlu etmek ister misiniz?:))

Related Posts with Thumbnails