30 Kasım 2010 Salı

Bir Avuç Mutluluk...

Kasım sonlarını, Aralık başlarını hiç sevmem.. Bizim aile için özel tarihlerin bir araya toplandığı bir dönemdir zira.. Bu ruh halini dağıtmam için yılbaşı bana ilaç gibi gelir.. Önce bir moral çöküntüsü, özlem... Sonra yeniyıl hazırlıklarıyla birlikte tekrar normale dönüş:)..O yüzden; bizde, her yıl ,Aralık ayı başında kurulur yılbaşı ağacı.. Her süsle birlikte bir anımızı takarız ağaca.. Onlar salındıkça ağaçta bizi hep tek tek alındıkları zamanlara götürürler.. Bu yıl ağaçtan önce kendimden başladım süslemeye:)) Yılbaşı temalı kolye uçları hazırladım..Bir avuca sığan süsler yani bir avuç dolusu mutluluk..Şimdiden yılbaşı havasına girdim bile.. Birde unutmadan; bu süsleri huysuz(!!) birine ithafen hazırladım.. Üzerinize alınmayın, o kendini biliyor:)))









5 yorum:

  1. ececimm ellerine sağlık şahane olmuşlar. şimdiden yılbaşı havasına soktun bizi :)
    bu arada bir işe yaramayacağını bilsem de bileğini fazla zorlama demeden edemeyeceğim, zira sensiz pilates yapmak pek bi zevksiz oluyor :)))

    YanıtlaSil
  2. Bütün yaptığın kolyeler, bileklikler, hepsi şahane. Ama bu benim kalbimi çaldı, bilesin ^.^

    YanıtlaSil
  3. Melike'cimm, sağol canım:)Daha yeni başladım:)Zorlanmamam için desteğini bekliyorum.. Bende tekrar dönmeyi istiyorum ama zorlanırım.Belki pilates yerine öbüründe sana eşlik ederim:)

    Nyuu:) çok teşekkür ederim:)Artık, güzel yorumların bağımlılık yaptı:))Hamurlarla yapılanlar üçük küçük çok şirin oluyor:)Birde tema zaten kendinden eğlenceli:)

    YanıtlaSil
  4. ececim harika olmuşlar eline sağlık, bayıldım bayıldım.... nasıl yapılıyor, acaba bende yapabilir miyim, bir tanesini takmak için öldüm şu anda:)

    YanıtlaSil
  5. çok teşekkür ederim içten ve güzel yorumların için:) artık sadece kendime olmaması için birşeyler düşünüyorum.. Yakında paylaşırım:))

    YanıtlaSil

Beni yorumlarınızla mutlu etmek ister misiniz?:))

Related Posts with Thumbnails