5 Kasım 2010 Cuma

Çiçekler Hiç Bitmesin...

Geçen yaz sezonundan bu yana çiçekler hayatımıza bir girdi pir girdi.. Çantada, takıda, elbisede, dekorasyonda hemen hemen her yerde.. İçimiz açıldı.. Ama moda bu; giripte tutunabilen ,uzun süre kendini tüketmeden kalabilen kaç akım var? Peki, çiçeklerden vaz mı geçeceğiz? Tabi modaya yön verenlerde bunu düşündü. Çiçekler, metraj baskıydı tek bir çiçek oldu.. Yeri geldi fotoğraflar baskı oldu, yeri geldi fırça darbeleriyle kendini buldu. Yetmedi taşlardan pırıl pırıl çiçekler oldu, yeri geldi keçeler, yeri geldi satenler, tüller, organzeler çiçek formuna sokuldu.. Kış geldi; vintage havasında pastel tonlar, eskitmeler geldi, romantizm rüzgarı estirdi.. Yaz geldi; cıvıl cıvıl renkler içimizin kıpır kıpır olmasını resmetti.. Bu sezonda çiçekler her yerde.. hem de uzanıp koklayabilecek kadar canlı, üç boyutlu..

İşimle yazdıklarımın çakışmasından çekindiğim için genelde giyimden uzak durmaya, modayı bir şekilde aksesuarlarda, kombinasyonlarda sunmaya çalışıyorum ama çiçeklere bende karşı koyamadım.. Organzeden sonbahar tonlarında yaptığım çiçeklerimi bluzumun üstüne serptim..Arada sırada kendime de torpil yapmam gerekir ama değil mi?:)...








4 yorum:

  1. bayıldımmmm bu çiçeklere...

    YanıtlaSil
  2. Bayılmak kelimesi bile kifayetsiz kalacak beğenimi anlatmak için..
    Şahane olmuşlar..Bir çiçek bu kadar mı hava katar kıyafete..
    Denemeliyim,yapmalıyım dedim görünce..Acaip güzel olmuş,ellerine,emeğine sağlık..
    Mutlu haftalar diliyorum..
    sevgiler..

    YanıtlaSil
  3. Bu kadar güzel, içten ve motive edici yorumlarla haftaya başlamak çok ama çok güzel oldu.. Çok teşekkür ederim:)Size de mutlu haftalar diliyorum.. Sevgiyle kalın:)

    YanıtlaSil

Beni yorumlarınızla mutlu etmek ister misiniz?:))

Related Posts with Thumbnails